Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

13

december

2014

Hartje sieraden | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik woon nu al ruim 3,5 jaar in Enschede, maar blijkbaar heb ik nog steeds niet alle leuke shops ontdekt. Mijn leidinggevende bij V&D droeg een ontzettend gave ring waar ik stiekem heel jaloers op was en toen ik vroeg waar ze die vandaan had, vertelde ze dat ze de ring had gekocht in een klein sieradenwinkeltje in Enschede. Ik reageerde uiteraard verbaasd, omdat ik als sieradenjunk toch zeker elke sieradenwinkels wel dacht te kennen. Vlakbij de Oude Markt, waar ik dacht alle kleine, leuke steegjes wel te hebben gehad, bevind zich in de Stadsgravenstraat dus een klein sieradenwinkeltje dat écht de moeite waard is om alleen als eens te gaan kijken… Matou Byoux heeft een ontzettend leuk, kleurrijk en creatief interieur, maar verkopen ook super mooie sieraden! Ik ben zelf helemaal gek op edelstenen, maar ‘glitterdingetjes’ verkopen ze ook. Met het geld dat ik opzij had gezet voor mijn verjaardag kocht ik een ring waar ik helemaal verliefd op werd bij binnenkomst. Een edelsteen die glittert!

Mijn foto’s zijn niet van een hele beste kwaliteit, maar voor jullie beeldvorming toch even wat foto’s gemaakt van de winkel…

Hartje sieraden | Makien Verkroost Interior Design + Styling Hartje sieraden | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Hartje sieraden | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Morgenochtend ga ik samen met mijn moeder naar de vlooienmarkt ‘Meuk is leuk’ in Hengelo en daarna rijden we door naar de Local Sunday Market! Een hippe zondagse indoor market met een creatieve sfeer op een gezellige en artistieke locatie in Enschede! Beide ook zeker aan te raden…

Comments

 • Makien Verkroost

  Gepost op 14-12-2014 om 20:10:43

  Hallo Hermien,

  Op de website kom je als je op de link/naam klikt inderdaad! Het is voortaan ook mijn favoriete sieradenshop!

  Groetjes Makien

 • Hermien

  Gepost op 13-12-2014 om 17:25:33

  Ja mooi hé. Koop er denk ik al wel 30 jaar mijn sieraden. Hebben of hadden ook een web site.
  Groetjessssssssssss