Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

10

december

2014

DIY Kerstboom van OSB | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een dikke anderhalve maand geleden vloog mijn website (en dus ook mijn blog) uit de lucht vanwege een hack. Nooit grappig. Mijn vriend heeft mijn website destijds zelf geschreven en heeft de beveiliging inmiddels verbeterd. Alleen was ineens alle motivatie kwijt en het oppakken van het bloggen was niet zo makkelijk. Maar ik heb de afgelopen twee maanden niet stil gezeten! Nadat mijn contract bij V&D was verlopen, besloot ik eindelijk wat te gaan doen met mijn inschrijving bij de KvK. Ik wil actief bezig zijn met het succesvol maken van mijn bedrijf als freelance interieurontwerper en stylist. Mijn vriend maakte mijn website helemaal opnieuw; het enige wat ontbreekt voordat-ie daadwerkelijk in z’n geheel online gaat, zijn foto’s van mij… Verschrikkelijk vind ik dat! Maar buiten dat; hartstikke druk al. Mijn allereerste ‘grote’ opdracht is de woning van mijn ouders waarvoor ik een interieurplan maakte voor de gehele woning. Ik maakte renders en doe de projectbegeleiding waar nodig. Momenteel is de stukadoor de bovenverdieping aan het afwerken. Daarna; inrichten en stylen! Het biedt mij straks de mogelijkheid om anderen te laten zien hoe ik van tekening tot uitwerking betrokken ben geweest bij een project. En daar ben ik best trots op :)

Ook maakte ik een bedrijfspagina aan op Facebook. Ik hoop dat jullie hem voor me willen liken, delen en uiteraard gewoon gaan volgen. Voor vandaag wilde ik jullie onze DIY kerstboom van OSB laten zien. In onze woning is helaas geen ruimte voor een grote boom, dus vond ik op Instagram een dergelijk plaatje dat ik besloot na te maken!

Ik kocht een plaat van 60x122 mm bij de lokale bouwmarkt, tekende een driehoek af, zaagde hem bij mijn ouders met de handcirkelzaag, plakte hem af met afplaktape en schilderde een vlak roze. Ik sloeg er met de hamer wat kleine speldjes in (spijkers kunnen ook) en hing de ketting met knijpers op (gekocht bij Xenos). Hieraan hing ik decoratie. TADA! Boom.

Comments