Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

20

oktober

2014

Kortrijk 2014 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Gisteren ben ik, samen met twee gezellige meiden, op stap geweest in Kortrijk, België! Ieder jaar is er daar de Biennale interieur en dit jaar was ik er voor het eerst... Ik had van te voren geen idee wat ik kon verwachten of waarmee ik het zou kunnen vergelijken, daarom zal ik jullie vertellen hoe ik het heb ervaren!

We bezochten allereerst de XPO. Deze bestaat uit 6 grote hallen waar meer dan 270 geselecteerde designmerken worden vertegenwoordigd. De XPO vond ik te vergelijken met IMM Cologne, of een klein beetje met de designhal op de Woonbeurs; grote merken en ontwerpers in het hogere segment. Het is wel toegankelijk voor consumenten, maar ik had meer het idee dat het voornamelijk gericht was op de zakelijke klanten. Je hoeft er geen lifestyle evenement te verwachten!

In het stadscentrum van Kortrijk is echter veel meer te beleven! Hier kun je naartoe ‘gereden worden’ per gratis stadsbus of Audi shuttles. En niet alleen de ritjes met de gratis Audi shuttles, maar ook het feit dat heel Kortrijk tijdens deze week in het teken staat van de Biennale Interieur, zijn voor mij te vergelijken met de DDW. De jonge ontwerpers, designers en andere talenten en pas afgestudeerden zijn via een route allemaal te vinden in het stadscentrum. Hier zie je dan ook écht nieuwe dingen en daar haalde ik inspiratie uit.

Aanstaande donderdag reis ik af naar Eindhoven voor de DDW van dit jaar en ik kan niet wachten om nog meer woon- en design inspiratie op te doen!

Kortrijk 2014 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Kortrijk 2014 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments