Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

08

oktober

2014

Woonbeurs 2014, deel 2 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Verrassing van dit jaar vond ik de stand van KARWEI! Het was echt een inspirerende stand waarin oude zeecontainers stonden die waren ingericht als woning vol leuke  leuke DIY ideeën, moodboards en relatief goedkope oplossingen voor een sfeervol interieur. KARWEI gaat zich steeds meer richten op de inrichting van een woning, in plaats van bouwartikelen en de manier waarop ze alles stylen en presenteren is echt wat complimenten waard!

Woonbeurs 2014, deel 2 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 2 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 2 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 2 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments