Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

06

oktober

2014

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Er wordt deze maand veel georganiseerd op het gebied van wonen en de inrichting ervan, en het is ook niet voor niks dat oktober al vele jaren bekend staat als ‘woonmaand’. De Woonbeurs, Dutch Design Week en Biennale interieur (Kortrijk) staan ieder jaar op mijn ‘must do’ lijstje! Afgelopen donderdag ben ik naar de Woonbeurs geweest en voor hen die er NIET zijn geweest, zal ik aankomende week wat foto’s laten zien van de beurs door mijn ogen.

Ik ga ieder jaar samen met mijn moeder naar de Woonbeurs; het is een moeder-dochter dagje inspiratie snuiven, maar daarnaast ook een heerlijk dagje mensen kijken! Op zulke vakspecifieke beurzen doen mensen op één of andere manier wel extra hun best om er zelf ook inspirerend of fashionable uit te zien… We hebben een heel erg gezellige dag gehad. En ondanks dat ik dacht niet meer zoveel nieuws te zien (heel social media stond al vol met foto’s van de beurs) heb ik toch nog een hoop inspirerende hoekjes gevonden!

Bijgevoegde foto’s zijn van het 101 Woonideeën huis. Een heel fris huis met vrolijk en kleurrijke accenten!

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Woonbeurs 2014, deel 1 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments