Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

04

oktober

2014

Pastels en neon | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wat kan er toch veel in korte tijd gebeuren…! Veel leuke, maar ook minder leuke dingen maken dat ik de afgelopen tijd te weinig tijd heb gestoken in mijn blog. Iedere dag weer nam ik me dan voor om mijn laptop aan te zetten en maar gewoon te ‘doen’, maar de laatste tijd heb ik ook het concentratievermogen van een poffertje en dan ben ik al afgeleid door tien andere dingen nog voordat ik twee woorden heb geschreven.

Ik ga het wel inhalen, want al die leuke winkeltjes die ik heb bezocht of DIY projecten die ik wel heb uitgevoerd, maar nog niet heb vastgelegd in mijn blog, wil ik jullie niet onthouden!

Ik probeer in huis ook nog steeds van alles te veranderen. En nadat ik afgelopen week de Woonbeurs had bezocht (foto’s volgen nog), begon het wel te kriebelen om eens wat grotere veranderingen aan te brengen. Vandaag heb ik samen met mijn moeder gewinkeld en besloot ik dus maar gewoon een emmer verf mee te nemen… Zie hier het resultaat van een erg ongeduldige ik ;) Het zit er op en ook Stephan is er erg blij mee!

De prachtige poster op onze zuiltjes, is van Zilverblauw. Ik volg haar blog graag en wilde al heel erg lang deze poster. Het totaalplaatje klopt zo gewoon veel beter, niet?

Comments