Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

07

september

2014

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik heb nu ruim een maand een nieuwe telefoon (een Samsung Galaxy S5) en heb sindsdien ook een Instagram account (om mij te volgen, zoek op: makienverkroost). Ik ben non-stop foto’s aan het maken en ben helemaal Instagram verslaafd geraakt! En ook de poezenbeesten ontkomen er niet aan… Stephan zegt wel ‘ns dat het internet voor 90% bestaat uit tieten en kattenfoto’s en dat geloof ik meteen! Ik maak dus onwijs veel foto’s (lees: zo’n 200 in de week!) met mijn nieuwe telefoon, maar het is ook zo makkelijk om mooie foto’s te maken met deze mobiel. Vooral van Soja probeer ik zoveel mogelijk foto’s te maken nu ze nog klein en ontzettend lomp, brutaal en grappig is! Het lastige is alleen dan een selectie te maken van welke ik op mijn blog zet… Enfin. Kattenplaatjes! 

Comments