Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

06

september

2014

DIY Punnikwoord | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Deze leuke DIY wil ik jullie niet onthouden! Het idee vond ik op Pinterest en ik wilde er mijn eigen  variant op maken (in uiteraard neon roze). Eerlijk gezegd ben ik niet zo van het fijne priegelhandwerken (graag grof schuur- en schilderwerk voor mij), maar toch heb ik het even geprobeerd, want ja. Ik 'moest' zo'n woord natuurlijk wel hebben. Het enige wat je nodig hebt, is; touw, een punnikklosje, punniknaald of haaknaald en ijzerdraad! Ik heb dit in 1 avondje aan elkaar gepunnikt terwijl ik tv keek; pure ontspanningstherapie! En het staat toch ook best leuk!?

DIY Punnikwoord | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments