Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

30

augustus

2014

Bråkig behang | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Omdat we toch al zo aan het veranderen waren in huis, hebben we maar meteen doorgepakt! We kochten bij IKEA in de opruiming de laatste rollen behang uit de Bråkig collectie. Ik vind het een ontzettend mooie, grafische print… Maar wat een rotbehang! Het zal wel aan mij liggen, maar papierbehang is zó niet mijn ding. We zijn blij dat het erop zit… En heel eerlijk; over een tijdje ben ik hier denk ik wel op uitgekeken, maar voor nu ben ik heel blij met het behang!

Bråkig behang | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments