Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

augustus

2014

Vakkenkastverrassing | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Toen ik iets langer dan een half jaar geleden werkloos thuis zat, heb ik ons hele appartement gedigitaliseerd… Ik maakte een 3D model van ons huis in SketchUp en richtte ‘ons huis’ opnieuw en helemaal anders in. Echt het toppunt van verveling, ik weet het. Het kastje dat ik ontwierp voor het plan, vond vooral Stephan heel erg mooi. En! In het diepste geheim werkte hij op dagen dat ik moest werken aan het realiseren van dit meubel. In Eibergen. Bij mijn ouders. Het is echt ongelofelijk, maar ik heb niets doorgehad! Op een gegeven moment had Stephan het wel gehad met het geheim houden (en het kastje), want nog voordat het ‘af-af’ was, onthulde hij de verrassing in de schuur van mijn ouders. Het schijnt echt een rotklus te zijn geweest en er zitten heel wat uurtjes bloed, zweet, tranen, maar vooral liefde in! …Ik moest het alleen wel zelf nog even in de lak zetten ;)! Maar wat is-ie mooi geworden! Afgelopen week kreeg het meubel zijn laatste laklaag en vandaag mogen jullie ‘m dan ook zien :) Het bankje dat voorheen onder onze televisie stond, heeft plaatsgemaakt voor deze pracht van een vakkenkast! Dank je wel, lieve, romantische liefde <3 !!

Vakkenkastverrassing | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments