Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

augustus

2014

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag was rond de watermolen van Haaksbergen de jaarlijkse kunst, antiek en brocante fair! Mijn moeder en ik hebben er vele jaren zelf gestaan met een kraampje, maar dit jaar waren we te gast… Ik moet eerlijk zeggen dat ik de markt en het aantal kramen erg vond tegenvallen; misschien dat er een viertal kramen me hebben aangesproken. Zo’n markt moet me inspireren en er niet uitzien als een rommelmarkt of markt voor prefabriceerde tuincentrumprut…

Tóch ben ik niet met lege handen thuisgekomen! Ik was naar een aantal dingen echt op zoek, waaronder een veilingkistje. Uiteraard ga ik het ding nog schilderen en op wielen zetten (het wordt een plaidmand). Stephan vind het een gammel krat, maar onze poezenbeesten vinden het nu al een geweldig ding. Vergeet mediation – koop een gammel krat! Want Sushi en Soja zijn zowaar nu aan het spelen! Super leuk om te zien…

Comments