Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

23

augustus

2014

Luipaard printjes | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik had altijd iets tegen luipaardprintjes; ik vond het ontzettend kitsch en ordinair! Stephan deelde deze mening, sterker nog; hij heeft er een gigantisch afkeer tegen! En tóch heb ik zelf nu espadrilles met luipaardprint en neon ronze randje gekocht! En ik vind ze zó leuk! Ik draag ze alleen bij zwart en dan vind ik het helemaal niet ordinair staan (Stephan vind het verraad aan ‘onze’ overtuiging).

Deze zijn van het merk NORR en ik ben er heel erg blij mee! Toevalllig kocht ik eerder bij Sacha al een shopper met luipaard print en neon randje… Deze zouden het in een setje ook prima doen!

Comments