Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

17

augustus

2014

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een primeur! De eerste Sushi + Soja sunday… Niet helemaal de eerste natuurlijk, maar wel voor mijn blog! Dus bij deze een ‘klein aantal’ foto’s van hoe Sushi aan Soja probeert te wennen ;) Ik hoop echt dat ze op een dag saampjes op een stoel kunnen liggen knuffelen als echte ‘maatjes’. Mocht dat ooit nog gebeuren, zou dat heel mooi zijn. Maar tot die tijd is het nog spannend als ze binnen een straal van 1 meter in elkaars buurt zijn…

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments