Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

12

augustus

2014

Flower leftovers | Makien Verkroost Interior Design + Styling

De potroos kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn ouders en zette ik in het mandje van Kitsch Kitchen. En in een klein glaasje en in mijn pistol vase van Bloomingville zette ik de leftovers van mijn veldboeket. Dit zijn volgens mij zo’n beetje de laatste veldbloemen van dit jaar. Ik heb zelf al een beetje een herfstgevoel gehad deze week! Ergens kijk ik er wel weer naar uit… Een kleurenregen van bladeren en kopjes chocomel na een boswandeling door de bladeren…

Comments