Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

09

augustus

2014

Meet... Soja! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen woensdag werd ik 25! …Vijf. En. Twintig. Ik was niet van plan om het in augustus groots te vieren (dat wil ik later deze zomer misschien inhalen), maar toch had ik een geweldige verjaardag! Ik kreeg het beste cadeau OOIT… Een super lief en mooi, jong poesje! Dus nu hebben we Sushi met Soja :D En Sushi weet nog niet helemaal wat hij van haar moet denken, maar ik ben het gelukkigste meisje op aarde! Ze is zo ontzettend zoet… Dus aankomende periode; veel babyspam ;)

Meet... Soja! | Makien Verkroost Interior Design + StylingMeet... Soja! | Makien Verkroost Interior Design + StylingMeet... Soja! | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Daarnaast stonden er om 17 uur ook twee van mijn beste vrienden op bezoek om Stephan en mij mee uit eten te nemen naar Blue Sakura om (jawel!) sushi te eten! 

Comments