Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

22

juli

2014

Genoeg (om) handen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik schijn heel langzaam en heel onbewust een soort handenverzameling op te bouwen… Ze staan daar ook heel functioneel te zijn hoor, ze dragen mijn sieraden! Maar ik vind handen ook gewoon heel sierlijk. De houten hand is nieuw… Je ziet de houten hand van HAY de laatste tijd veel in magazines of blogs, maar ik kocht de mijne (voor meer dan de helft van de HAY prijs) bij V&D. De plexiglazen hand kocht ik vorige maand bij Flying Tiger in Arnhem.

Comments