Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

21

juli

2014

DIY Ibiza boots | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Mijn moeder kocht een tijdje terug een paar hele leuke enkellaarsjes bij Invito met allerlei sliertjes en bandjes er om heen. En ook in andere schoenenwinkels zie je ze; van die typische festival boots in Ibiza-achtige sfeer. Ik besloot mijn eigen ‘saaie’ zwarte enkellaarsjes van Invito zelf te pimpen. Ik kocht bij de Action 2 riemen (één met roze luipaardprint en één met rood imitatiehaar) en 4 fluor roze armbandjes en met wat lijm en klemmetjes maakte ik er ‘enkelbandjes’ van voor om mijn laarzen. De materialen voor de zwarte versie kocht ik bij een hobby winkel in Eibergen. Best geslaagd, tóch?

DIY Ibiza boots | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments