Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

juli

2014

Hartje pakketpost | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een aantal weken geleden vulde ik voor 101 Woonideeën een enquête in die relatief lang duurde. Ik ben één van die nerds die uit verveling enquêtes opzoekt op internet en vrijwillig gaat zitten invullen… Laten we het maar houden op dat ik het gewoon erg leuk vind om mijn mening te geven over van alles en nog wat ;)! Gistermiddag ontving ik van Sanoma Media als dank voor het invullen van de enquête een pakketje met wat tijdschriften, 2 ontzettend leuke slingers en een stempelsetje. Van dat soort verrassingen word ik HEUL blij! Dus zo af en toe levert het invullen van die enquêtes nog wat op ook!

Hartje pakketpost | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments