Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

juli

2014

Stick to it | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Standaard bouwkeukens en badkamers zijn zo ontzettend saai. Ik vind standaard nooit leuk en zou het liefst overal een eigen stempel op willen drukken... Die stempel is altijd speels, kleurrijk en een tikkeltje gek ;)! Ik kan dan ook niet wachten totdat ik ooit ons eigen keuken- en badkamerontwerp kan maken voor onze eerste koopwoning. ….Helaas gaat dat nog een tijdje duren! Dus moeten we het doen met goedkope oplossingen om onze goedkope keuken en badkamer wat ‘op te leuken’ en ‘eigen’ te maken. Bij Xenos kocht ik deze statische tegelstickers in de opruiming… Helaas waren de stippenstickers niet in het roze, en kocht ik voor de verandering ‘ns een keer blauw! Op het moment dat ik ze kocht, dacht ik helemaal niet na over het formaat en ik kwam er dan ook thuis pas achter dat wij helemaal geen vierkante tegels hebben in de badkamer! Met een beetje snijwerk is het gelukkig goed gekomen met het patroon. En! Ik vind de badkamer nu weer een stukje ‘leuker’.

Comments