Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

13

juli

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Sushi is de afgelopen weken veel ‘de hort op’ en iets in mij zegt dat ons poezenkind stiekem ergens een vriendinnetje heeft! Als hij tegenwoordig om 17 uur binnen is, moeten we hem echt opsluiten, want daarna komt hij ook niet eerder thuis dan 4 uur ’s nachts! En vervolgens ook niet eerder zijn bed uit dan 13 uur ’s middags. Je moet toch grenzen stellen en dus maken we ‘m ’s ochtends gewoon om 8 uur wakker! Heus niet dat hij dan vrolijk is; het is dan echt een chagrijnig ding. En dit is dan de foto van Sushi met een kater. Pubers…

Comments