Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

12

juli

2014

Zon op het balkon | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Eigenlijk hebben we sinds dat het ‘officieel’ zomer is, nog helemaal niet zoveel gebruik gemaakt van ons balkon! En dat is zonde, want we hebben de hele dag zon op ons balkon en een hartstikke mooi uitzicht op een prachtige tuin (compliment aan de onderbuurman Tonnie)! Ik besloot het balkon op te vrolijken met wat tuinkussens voor onze IKEA ROXÖ stoelen. Nergens vond ik leuke kussens in de juiste maat en dus vroeg ik mijn moeder kussens te maken (die niet altijd even blij is met mijn plotselinge creatieve bedenksels die zij vervolgens ‘moet’ uitvoeren). Ik kocht de stoffen een hele tijd geleden al op de markt en mijn moeder naaide er de kussenslopen van en zette een kruissteek met fluor wollen draad over de hechting. Dus wederom speciale dank aan mijn mama! We zijn er heel blij mee! Vanavond eten we lekker buiten en blijven we zitten tot de zon weg is… Want voor je het weet is de zomer weer voorbij.

Zon op het balkon | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments