Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

07

juli

2014

Aapjes kijken | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen weekend hebben Stephan en ik (voor ons doen) een bewogen uitjes-weekend gehad! Vrijdag verbleven mijn opa en oma bij mijn ouders in Eibergen en zijn we daar op bezoek geweest. ’s Avonds was er in het Openluchttheater van Eibergen een high tea georganiseerd door de organisatie van Have A Nice Day voor de omwonenden van het terrein… Mijn ouders wonen vlak aan het park, waar jaarlijks een megagaaf house- en techno festival wordt gehouden! En middels de high-tea (en een aantal gratis toegangskaarten tot het festival ;) wil de organisatie de omwonenden toch een béétje tevriend houden. Dus attent als ik ben; heb ik mijn ouders vertegenwoordigd. Zaterdagavond was een jubileumjaar voor het festival; het bestond 10 jaar! Naar eigen zeggen is het festival landelijk bekend geworden vanwege de uitzinnige sfeer, het diverse programma en het liefelijke, knusse karakter... Wat ik wel een beetje jammer vond, was dat het dit jaar samenviel met het voetbal. Ik heb er serieus waar HE-LE-MAAL niets mee! Maar de organisatie van H.A.N.D kon er jammer genoeg niet omheen, dus hebben ze ‘last minute’ een scherm van 16 meter breed neergezet. Toen hield het feestje voor mij wel een beetje op! Het festival sloot af met een waanzinnige vuurwerkshow van wel zeker weten een kwartier lang!

We lagen erg laat in bed om er ’s ochtends vroeg weer uit te moeten voor een dagje fris en fruitig aapjes kijken in de Apenheul! We hadden vrijkaarten die tot en met 6 juli geldig waren… Ik geloof dat ik 8 was toen ik er voor het laatst ben geweest en waarschijnlijk had ik zelf niet op het idee gekomen om daar naartoe te gaan als we die gratis kaarten niet hadden gehad… Maar HOE leuk was dat! Als ik in de buurt van Apeldoorn zou wonen, had ik serieus een seizoenskaart gekocht, zo leuk vond ik het. Mooi park met mooie dieren! En ontzettend leuk om de natuur van zo dichtbij de bekijken (lees: die doodskopaapjes in je nek te hebben :D). Die handjes! Zo fijntjes en schattig. Ik kon er uren rondlopen en kijken naar hoe schattig en kinderlijk die dieren met elkaar omgingen. Ergens verderop zat in een ander verblijf een groep apen heel geïnteresseerd met ‘iets’ te spelen. Even later kwamen we erachter dat het een grasadder(!!) was. Het hing er een beetje levenloos bij en als het weer wat bewoog, sloeg de aap het als BamBam tegen de vlakte… Het was eigenlijk best sneu, maar stiekem ook erg grappig. Die primitieve reactie van zo’n aap als zijn speeltje blijft bewegen deed me denken aan dit filmpje. Hihi!

Aapjes kijken | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments