Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

juli

2014

Volwassen doen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Toen Stephan en ik zijn gaan samenwonen kochten we onze IKEA Klippan bank via Marktplaats met een witte ‘teddy’ hoes. Die werd ontzettend gauw schmutzig en HEUL toevallig kwamen we bij IKEA zelf, in de koopjeshoek(!) een knalroze hoes tegen. Dus. Dat moest toen zo zijn, zei ik tegen Stephan. Ik heb destijds moeten beloven de hoes grijs te verven met textielverf, want een roze bank ging Stephan toch écht te ver. Dat verven kwam er maar niet van…;) Ik gebruikte de smoes dat het zoveel verf en dus geld zou kosten om te verven en dat het beter was ‘ooit’ gewoon een andere te kopen. Inmiddels zo’n anderhalf jaar later… Lopen we afgelopen maandag IKEA binnen; staat daar de Klippan bank; MET grijze hoes. Dus je raadt Stephans reactie al; “Dat moest zo zijn”. Ikzelf moet er heel erg aan wennen. Het is ineens een ‘volwassenen’ bankje.

Camouflagecat Sushi is er in ieder geval blij mee. 

Comments

  • Brian van der Pol

    Gepost op 02-07-2014 om 20:28:59

    +1 Kudo voor Stephan, staat erg mooi
    vind die camo combo met sushi ook erg leuk!