Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

juli

2014

Uitbreiding | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Op de Brocantemarkt in Diepenheim kocht ik een tijdje terug dit gewei met het idee het een kleine make-over te geven… Ik houd van herten, maar meestal van de levende versie of de extreem kitsch en plastic varianten. Zo’n schedel met gewei vind ik toch vaak iets te luguber; het blijft een restant van een dier dat heeft geleefd! Toen ik op Pinterest deze Pin tegen kwam, wilde ik toch zo’n ‘dooie’! Nu hij (denk dat het een mannetje was?) hangt, vind ik hem wel heel erg gaaf! Laten we maar heel cru zeggen “dat-ie niet voor niks is gestorven”.

Comments