Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

21

juni

2014

DIY Porcelain Painting | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Gisteren kocht ik tijdens de brocante parade in Diepenheim dit super schattige schaaltje. Ik had een tijdje terug op Pinterest een leuke DIY gezien die ik ook zelf wilde uitproberen. Dus ik kocht porseleinverf bij de lokale hobbyzaak en plakte het schaaltje af. Ik heb het 3x geverfd, sneed het tape los met een scherp stanleymesje en bakte het een halfuur in de oven op 150 graden. En klaar! Weer ‘ns wat anders, tóch?

Ook de broodplank kocht ik voor een prikkie en gaf ik net even een ander uiterlijk door de dikte paars te verven.

Comments