Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

20

juni

2014

Brocante Parade Diepenheim | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Jahaaa! Ik kijk altijd heel erg uit naar kunst, antiek, brocante, rommel of vlooienmarkten! Vandaag had ik speciaal vrijgenomen om samen met mijn moeder en een vriendin naar Diepenheim te gaan voor de jaarlijkse brocante parade. Mijn moeder en ik hebben voorgaande jaren altijd zelf met een kraam gestaan om brocante te verkopen, en ik vind het echt één van de leukste markten die er is! Het zijn eigenlijk allemaal ‘mooie’ kramen; erg leuk om ook gewoon rond te lopen en inspiratie op te doen. En voor wie denkt dat brocante alleen maar tuttige en popperige oude meuk is… Het is een kwestie van goed speuren! Ik heb best behoorlijk wat centjes uitgegeven vandaag, maar mezelf ook wat centjes bespaard. De schakel armband was liefde op het eerste gezicht! Ik wil al heel lang een Buddha to Buddha armband, maar daar stond dan een kleine 3 jaar sparen tegenover. Dit juweeltje was (laten we maar zeggen) 10x goedkoper en even mooi!! Dat soort aankopen kunnen echt mijn weekend maken. De drie ronde blikken heb ik ooit gehad (minder mooi van kleur) en heb ik ook weer weggedaan. Toen heb ik zoveel spijt gehad dat ik vandaag niet hoefde te twijfelen; ze waren van mij! Het ijzeren schaaltje op voet wordt waarschijnlijk een fruitschaaltje en het hertengewei krijgt een kleine make-over (to be continued). 

Comments