Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

juni

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Voor vandaag stond een middagje inspiratie op de planning. Ik ben samen met mijn moeder naar de ‘Hip en Handgemaakt markt’ in Deventer geweest. Een ontzettend leuk, creatief en inspirerende markt; een aanrader voor iedereen!

…Een leuke bijkomstigheid was dat het ook koopzondag was. Zowel mijn moeder als ik zijn thuisgekomen met een paar leuke laarsjes uit de opruiming. En op het moment dat de doos 1 minuut leeg was, zat Mr. Sushicat er alweer in. 

Comments