Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

30

mei

2014

Vintage Friday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen zondag vertelde ik al dat ik op de rommelmarkt een paar schatten had gevonden tussen de rotzooi… Zie hier; de koperen console die ik een plankje gaf en verfde in de kleur van onze muur (mijn opa zou zeggen dat ik van een kwartje een dubbeltje heb gemaakt ;) Ons nieuwe bed is een stuk hoger (lees: zo’n 30-40 cm) dan ons oude bed en dus staan de nachtkastjes niet meer naast het nieuwe bed! Deze console was wel een uitkomst. Ook kocht ik een knaloranje, gehaakte sprei en een koperen lijstje. Te kitsch voor woorden. Het lijstje krijgt nog een mini make-over…

Comments