Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

28

mei

2014

Carlos the cockatoo | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wéér een cadeautje voor mijzelf! Deze kaketoe was een tikkeltje duurder dan de woonaccessoires die ik normaal gesproken koop, maar deze wilde ik al heel erg lang ‘hebben’… Ik vind het gewoon zo’n gaaf ding! Dus toen ik op Facebook een bericht plaatste met de vraag of iemand wist waar ik deze nog kon kopen, bleek de vogel in Eibergen te koop te zijn! De kaketoe is van Pols Potten en ik kocht de één na laatste bij Coot Wonen in Eibergen.

Nu lijkt het net alsof ik niets anders doe dan cadeautjes kopen voor mijzelf, maar ik doe ook spullen ‘weg’! Een tijdje terug had ik het al over dat Stephan en ik beiden wel toe zijn aan ‘wat’ anders. Wat precies, dat weten we zelf ook niet, maar op een aantal spullen ben ik gewoon uitgekeken. Ik probeer die nu via Marktplaats EN(!) mijn eigen Shop te verkopen! Ik verkoop spullen tussen die nog gloednieuw zijn (restanten zijn van de winkel die mijn moeder en ik hebben gehad), tweedehands of zelfgemaakte spulletjes… Dus zeg het voort :)!

Carlos the cockatoo | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments