Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

25

mei

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een echte zon-dag gehad vandaag! Omdat ik vrij had, zijn Stephan, Sushi en ik wat daagjes bij mijn ouders wezen klussen aan wat projectjes (nog niet klaar), maar vandaag reden we terug naar huis. In de auto was het erg warm, dus Sushi lag de hele weg te hijgen (zó grappig!). In de Enschede was vanmiddag een curiosa, vakantie- en stoffenmarkt waar ik graag naartoe wilde. Een alles in één markt waar een hoop troep en echte rommel werd verkocht, maar daartussen vond ik wel weer wat kleine schatten! Een likje verf erover en ze staan van de week op mijn blog ;)!

Comments