Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

23

mei

2014

Girl stuff | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Soms ‘moet’ ik wat kopen… Ik kan er niks aan doen! En als het welverdiende salaris dan op mijn rekening staat, dan ‘mag’ ik weer wat cadeautjes voor mezelf kopen. Vandaag kocht ik bij HEMA deze leuke (FLUOR ROZE) medicijndoos… In de opruiming! We hebben in onze badkamer al wel een medicijnkastje hangen, maar die is de pleisters, paracetamol en andere troep ontgroeid, dus deze zal ook nog daadwerkelijk een functie hebben ook ;)

Ook de ‘Love’ armband komt bij HEMA vandaan. De andere armband kocht ik bij Action en is natuurlijk keiharde namaak van de Ibiza armbanden van Hipanema. Die wilde ik al een hele tijd lang hebben, maar het bijhorende prijskaartje sprak me minder aan. Ik had al het gevoel dat als ik maar even zou wachten, deze uiteindelijk wel ergens goedkoop zou worden nagemaakt. Op dit moment vind je ze dan ook overal, maar nergens zo goedkoop als bij Action!!

Comments