Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

mei

2014

Bambi in the bedroom | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vorige week donderdag ben ik naar Deventer geweest voor een inspiratiedag die werd georganiseerd vanuit mijn (afgeronde) opleiding. Uiteindelijk ben  ik maar kort gebleven om vervolgens wat andere inspiratie te zoeken in de stad! Het centrum van Deventer was voor mij toch wel veel inspirerender! Ik heb een vriendin (en oud klasgenote) een aantal leuke winkeltjes laten zien en uiteraard kon ik niet met lege handen thuiskomen! Ik kocht bij Hoge Ramen onder andere deze muursticker van KEK Amsterdam en plakte hem op ons behang in de slaapkamer. Stephan vindt mijn hertenverzameling afschuwelijk, dus eigenlijk wist ik stiekem ook te voorspellen wat hij zou vinden van deze sticker… En leer mij mijn vriend kennen; hij vond hem verschrikkelijk! Hij heeft gewoon iets tegen hertjes! …Bambi trauma?

Comments