Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

18

mei

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik had de afgelopen 2 dagen nog zoveel leuks willen laten zien en willen bloggen, maar vrijdagmiddag had ik plots een heel zwaar en lamlendig gevoel in mijn armen en benen. Ik hoopte dat het wel weg zou gaan als ik even zou gaan liggen, maar vrijdagnacht vanuit de huisartsenpost toch even wat pijnstillers gaan halen… Ik heb nu 2 dagen plat gelegen vanwege een spier die ik blijkbaar heb verrekt en waardoor er iets afknelde naar mijn armen en benen. Geen andere verklaring! En geen pretje, vooral omdat er zo weinig over blijft van een weekend dat ook vol gepland stond met bbq’s, wijntjes en gezelligheid! Sushi vond het dan weer niet erg dat we ‘gezellig’ thuis bleven. Hij ligt buiten in de schaduw, onder de boom van de onderbuurman of lekker binnen op de bank… Ik denk dat hij het te warm heeft om vogeltjes achterna te jagen!

Comments