Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

13

mei

2014

Yeay, ik heb Hay | Makien Verkroost Interior Design + Styling

…En ik wilde nog iets showen! Het is eerlijk waar, best veel geld, maar sommige dingen zijn het gewoon waard. Dit fluor ijzeren dienblad uit de serie ‘Kaleido’ van Hay is de eerste van de drie die ik van plan ben in mijn bezit te hebben. Deze kocht ik bij Brok Interieur in Hengelo en helaas hadden ze niet de twee nog kleinere dienbladen. Ik wil heel graag rood, oranje en roze, dus iedere winkel in de buurt waar ze het Deense merk verkopen, loop ik even binnen om te zoeken naar de juiste maten en kleuren. 

Comments

  • Nadi

    Gepost op 20-05-2014 om 10:21:00

    Superleuk! Wauwie :)