Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

12

mei

2014

Mmmaandag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een heerlijk (goedkope) zoete, witte wijn, wat blokjes kaas en walnoten… En dat zomaar op maandag! Zo af en toe moet je het begin van een week even inluiden met wat weekendgevoel, tóch? Het roze gedipte broodplankje moest ik ook even showen ;) Overal zag ik broodplanken en ik wilde er één die zo goedkoop mogelijk was, zodat ik die vervolgens kon ‘dippen’ in de verf. En! Toen kwam ik deze, in ROZE verf en al gedipt tegen bij Xenos. Ik had me aangemeld voor de nieuwsbrief en kreeg 25% korting op een artikel naar keuze, dus deze kostte me nog geen vijf euro. Het wit porseleinen vogeltje van Serax is aan komen waaien vanaf Eijerkamp ;)

Comments