Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

11

mei

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Soms heb ik even niets om over te bloggen, maar van Sushi kun je niet genoeg krijgen; Sushi sunday blijft! Gisteravond hebben Stephan en ik een familiefeestje gehad in Tienhoven (Utrecht). Hoewel we op de heenweg 10 minuten voor eindbestemming dikke autopech hadden en uiteindelijk 2 uur later op het feest waren, hebben we toch een hele gezellige avond gehad! Mijn opa en oma waren 55 jaar getrouwd en dat hebben we met de hele familie gevierd :) We waren pas laat thuis en dus vandaag tot laat in bed gelegen… Complete zondagmiddag zen! 

Comments