Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

04

mei

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

De meeste katten hebben zo’n hangmatje aan de verwarming… Sushi niet.  Sushi heeft een bed op een bed. Het is het oude matras van onze (nu) oude boxspring. Toen we zijn gaan samenwonen, hebben we ervoor gekozen Stefs boxspring te houden, maar nu waren we toch echt toe aan een nieuw en breder(!!) bed. We wilden wel opnieuw een boxspring, maar man. Wat zijn die dingen duur! Dus via veilingsites bekeek Stephan af en toe al beddenzaken die failliet waren en toen ik tijdens Koningsdag zo ziek op bed lag, zag hij een kans! Hij is met laptopje naast mij in bed komen liggen om zich vervolgens uit te leven op veiligsites! Op BVA Auctions stonden/staan een aantal hele mooie boxspringbedden. En schijnbaar was toch echt heel Nederland aan het feesten, want wij hebben nu voor weinig een nieuw bed! Nadeel was wel, dat we ons oude bed nog moesten zien kwijt te raken via Marktplaats. Jammer voor Sushi, maar gelukkig voor ons dat het bed vanmiddag wordt opgehaald. Wat een koning hè, die Sushi! 

Comments