Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

03

mei

2014

Spontaan shoppen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Het plan was vandaag om in huis eens grondig te gaan opruimen en schoonmaken, maar in plaats daarvan bedacht Stephan dat het misschien wel een leuk idee zou zijn om een woonboulevard te gaan bezoeken. Ik klaag en zeur al een tijdje dat ik van alles wil veranderen in huis… Niet zozeer een wandje verven, maar compleet een andere stijl met andere spulletjes. Wat ik dan precies wil, weet ik ook nog niet. Vandaag dus spontaan een middagje inspiratie op doen bij Eijerkamp! Gewoon omdat het kan! Ik houd van spontaan! Ik moet wel zeggen dat ik Eijerkamp dit keer zelf niet zo heel inspirerend vond. Cilo daarentegen was dit keer meer ‘mijn ding’. Minimalisme, felle kleuren en her en der een gigantisch kitsch object. Dus nu heb ik wat in mijn hoofd, alleen ontbreken er op dit moment de financiële middelen om alles ‘spontaan’ opnieuw aan te schaffen. DUS! Bedacht Stephan dat er op mijn blog een ‘marktplaats’ moest komen waar ik mijn spulletjes kan verkopen. Tweedehands design, kitsch of gewoon leuke hebbedingetjes die in ons huis hebben gestaan. Ik ben al 2 uur aan het rondlopen om te besluiten wat er dan echt weg moet… ZO lastig! Iets om over na te denken.

Comments