Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

27

april

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

…En nog meer kattenspam! Omdat ik morgen van plan ben om gewoon weer beter te zijn en te gaan werken, is het zondagdeheledaginbedhangen geoorloofd! En ik moet ten slotte ook even genieten van het feit dat Sushi daadwerkelijk de hele tijd om me heen hangt en om aandacht vraagt. Die kat is soms ook zo komisch, daar moet je dan wel foto’s van maken (katteneigenaren herkennen zich hierin :). Vanochtend kwam het beestje het bed opgesprongen met ‘zijn’ belletje in zijn bek. Het is serieus soms net een hond! Dan gaat hij net zo lang lopen etteren totdat we met ‘m gaan spelen…

Op onze slaapkamer hebben we een bedtafel op wielen die ik over ons bed heen rol op luie dagen zoals deze. En die bedtafel fungeert ook als sidetable die eigenlijk helemaal vol staat. Dus als ik ziek ben, dan moet daar ook mijn laptopje nog bij komen… Sushi moet. en. zal. daar tussen liggen spelen. Gek dier!

Comments

  • Nikki

    Gepost op 27-04-2014 om 23:58:17

    Beterschap :)!