Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

april

2014

Katerdag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Bleeeeeh. Een echte katerdag. En niet omdat ik afgelopen koningsnacht zo hard heb kunnen feesten, maar juist vanwege het feit dat ik niet kon meefeesten. En dan vandaag… De vrijmarkt op Koninginnedag is echt één van mijn lievelingsmarkten. Ik slaag altijd en kom dus nooit met lege handen thuis. Deze koningsdag was voor mij dan ook serieus een flop. Ziek op bed en kijken naar wat er op Facebook allemaal aan feestfoto’s voorbij komt, is marteling. Het enige voordeel is dat ik niet alleen op bed heb hoeven liggen. Mijn echte kater Sushi kwam alsmaar bij me liggen (doet-ie normaal NOOIT) en het leek wel alsof hij een soort van medeleven toonde. Ik was blij dat de camera naast mijn bed lag. Lieve Snoes :)

Comments