Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

25

april

2014

Meet Betty | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Meet Betty! Deze retro hanger heb ik twee jaar geleden gekocht op de Koninginnemarkt en ik ben er nog iedere dag blij mee. Mijn moeder kocht toen eenzelfde hanger met bruine coupe en uiteraard was deze roze voor mij! En ik weet niet waarom, maar we noemden dit soort hangers vanaf dat moment Betty’s. Kettingen, tasjes en sjaals staan haar altijd veel leuker! Dus Betty hangt in onze slaapkamer. Af en toe wel ‘ns creepy, want het nachtlicht schijnt precies op haar gezicht. Dat moet inbrekers er zeker van weerhouden binnen te komen, dat wel!

Koningsnacht gaat ‘m voor mij helaas niet worden. Ik had wel plannen, maar daar staat nu een dikke streep door heen; erg jammer! De lamlendigheid van het ziek zijn hoort er helaas ‘gewoon’ bij, maar hoe leuk ik Pinterest ook vind en hoe fijn middagdutjes ook zijn, dat heb ik nu al wel weer gehad… Maar Koningsdag moet en zal ik ook naar de vrijmarkt gaan! Daar verheug ik me ieder jaar zo hard op! Dus voor vandaag veel vitamineshots en tóch wat extra middagdutjes om morgenochtend hopelijk een uurtje de deur uit te kunnen. Ik heb niets ‘nodig’, maar ik ben heel goed in het bedenken van redenen om iets nodig te hebben als ik wat leuks zie ;) 

Comments