Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

april

2014

Ziek | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Het uitzicht voor vandaag zijn de hertenkopjes aan de wand in onze slaapkamer! …Gisteravond begon het al op de bank met een dekentje en keelpijn alsof er prikkeldraad achter in mijn keel zit. Je kent ze wel; de verschijnselen van een virus. Ik voel me beroerd en rillerig en eigenlijk heb ik nergens anders zin in dan in bed liggen met een warme kruik. Ik geef de schuld graag aan mijn vriend die afgelopen weekend heeft lopen snotteren en heeft lopen strooien met ziektekiemen. Vandaag laat ik me dus op mijn beurt lekker vertroetelen met kopjes thee met honing en Echinaforce.

Comments