Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

22

april

2014

Armbandjes voor een goed doel | Makien Verkroost Interior Design + Styling

HOE mooi is dit! Onwijs leuke armbandjes om te dragen en een feestje om uit te pakken! Sieraden koop je toch veel makkelijker als je weet dat de opbrengst ervan naar een goed doel gaat… Via mijn studiegenootje Marte Lenferink werd ik via Facebook op de hoogte gebracht van een wel heel bijzondere actie voor KWF kankerbestrijding…

Team The CaraFans bestaat uit een groep van 4 vrienden; vriendinnen Marte Lenferink & Annefleur de Leeuw, haar vriend Bas Dost en zijn vriend Tom Scholten. Marte en Annefleur hebben elkaar leren kennen in een caravan tijdens een wielerevenement en samen met Tom en Bas hebben zij besloten hun vriendschap en passie voor wielrennen/sport samen te laten komen en in te zetten tegen kanker voor Alpe d’HuZes; een evenement van KWF Kankerbestrijding. Hun streven is om vier keer de Alpe d’HuZes te beklimmen en daarmee 2500 euro per persoon in te zamelen! Een actie die Marte bedacht om geld in te zamelen, was het verkopen van armbandjes. En dan wel mooie, fel gekleurde bandjes met veelzeggende bedels, zoals de gelukssymbolen liefde en hoop... Zij besloot Jesmin van Limbeek te benaderen; eigenaresse van De Zoete bezigheid in Almelo; een koffie en theeschenkerij met homemade zoetigheid waar je ook creatief bezig kunt zijn met heel veel verschillende soorten kralen, bedels en linten om je eigen sieraad te maken. Marte vroeg haar om mee te werken aan dit prachtige initiatief en heel enthousiast is dit toen ook gelukt. De Zoete bezigheid stelt haar materialen beschikbaar en zo zijn er inmiddels al zo’n 150 armbandjes gemaakt welke voor vijf en tien euro worden verkocht! En dat moeten er natuurlijk nog veel meer worden. Heel graag wil ik dan ook iedereen vragen mee te helpen om dit bericht te verspreiden of koop dit leuke armbandje voor jezelf, je dochter of de buurvrouw! Via de Facebookpagina kun je contact opnemen met Marte Lenferink :)

Armbandjes voor een goed doel | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments