Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

20

april

2014

Paastafelen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag geen Sushi Sunday, maar eerste paasdag…! Toen Stephan en ik in het appartement kwamen wonen, spraken we af om iedere zondagochtend uitgebreid aan tafel te gaan ontbijten of brunchen… Daar is niet echt wat van terecht gekomen. Erg jammer, want het dekken van de tafel met een leuk servies of tafelkleed en een bloemetje is gewoon al leuk om te doen. Dus nu leek mij Pasen wel het geschikte moment om de tafel weer eens aan te kleden en de paasbrunch weer op te pakken! Ik geloof dat ik tot aan mijn 12e iets met Pasen heb gedaan… Dan zochten we in de tuin van mijn opa en oma Verkroost paaseieren met de hele familie en daarna was er een gezamenlijke paasbrunch. Tijd om de traditie voort te zetten. Wel weer jammer dat het zoeken naar eieren op ons balkon wat minder spannend is.

Paastafelen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments