Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

april

2014

Back to school | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag was ik op stap voor wat Paasboodschappen en voor wat vrolijkheid op tafel. In plaats daarvan liep ik tegen deze stoelen aan bij Karwei; in de opruiming! Ik wilde al heel lang de ‘Back to school’ stoelen van Zuiver, maar gezien de ietwat hoge prijs per stoel heb ik daar nooit voor gekozen. Ik heb niet heel lang getwijfeld; dit waren de laatste vier… Het staat een stuk rustiger (lees: wit en kaal), maar toch ben ik er onwijs blij mee!

Comments