Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

10

april

2014

DIY dip dye gordijnen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik ben al een tijdje lang ‘fan’ van allerlei producten die bewerkt zijn met dip dye, tie dye of ombre verftechnieken. Dip-dye is een creatieve verftechniek waarbij je de stof een poosje in een verfbad laat hangen. Hierdoor trekt de verf langzaam omhoog in de stof en krijg je een overgang. Je kunt er van alles mee; van kussens, stoelen, behang, gordijnen tot aan kapsels en kleding. Dat kapsel heb ik gehad, dus nadat ik gistermiddag bij Intratuin hele leuke kussens had gezien, moest ook ons interieur er aan geloven. En onder het mom van “dat kan ik zelf ook” heb ik gisterenmiddag geprobeerd onze gordijnen een flinke pimpbeurt te geven. Met een klein zakje Dylon in de kleur ‘Black Velvet’ en een beetje geduld, waren onze gordijnen binnen een uur een heel ander stel gordijnen. Uiteraard had ik het liefst ‘Flamingo Pink’ gekozen, maar dat ging Stephan toch echt te ver. Nu loopt de kleur over van grijs naar wit en is onze huiskamer toch een stukje minder saai! Ik ben tevreden.

Comments