Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

09

april

2014

Cactussen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Cactussen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vanmiddag ben ik even snel naar Intratuin op en neer gegaan voor wat balkonplantjes. Ons balkon geurt en kleurt van de zomer lavendel; heerlijk! Daarnaast vind ik het zo af en toe ook gewoon leuk om rond te hangen in tuincentra. Vaak hebben ze vlak voor of tijdens feestdagen ineens wat leuke spulletjes en ideetjes. Nu bleek heel Intratuin één groot Paasfestijn en naar mijn idee werd daar vroeger commercieel lang zo veel niet mee gedaan. Het was ook wel vrolijk om naar te kijken en ik heb er toch kleine inspiratie aan over gehouden. Ik heb vanmiddag nog wat lopen knutselen met textielverf van Dylon nadat ik in verf gedipte kussenslopen had gezien. De uitkomst zal ik morgen of overmorgen laten zien, het is ook voor mij nog erg spannend ;). Ook erg veel leuker vond ik de bakken met vele cactussen! Zo mooi dat de natuur (met een kleine helpende mensenhand) zulke apart, kunstige en kleurrijke planten kan creëren. Uiteraard kon ik het niet laten mijn cactusfamilie uit te breiden met twee roze pluimpjes. Love!

Cactussen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments