Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

08

april

2014

Bloemen en ik | Makien Verkroost Interior Design + Styling

‘Vroeger’ vond ik bloemen verschrikkelijk truttig en hoefde je bij mij ook echt niet aan te komen met bijvoorbeeld een bosje bloemen, maar ‘tegenwoordig’ kan ik er eigenlijk wel heel vrolijk van worden! Tulpen en ranonkels in het bijzonder. Dus toen ik vanochtend (in de regen!) in de stad was om wat kleine boodschapjes te doen, heb ik op de markt twee bosjes tulpen mee naar huis genomen, gewoon omdat het kan! Het verbaasde me nog dat het niet eens zo duur hoefde te zijn. De ene bos is dan wel bijna uitgebloeid, maar die kreeg ik ook eigenlijk zo goed als voor niks. En ik denk dat ik toch wat vaker wat bloemenboodschappen ga doen, want hoe leuk staat dat! Die uilenvaas kocht ik in de opruiming bij V&D en is van Invotis.

Comments