Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

07

april

2014

Sushi monday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Mmm… Van Makien!  ‘Gewoon’ sushi op maandag. Misschien komt het een beetje door het weer, maar ik word er behoorlijk lusteloos van (in de breedste zin van het woord). Zodra het wat warmer word, heb ik al gauw geen zin meer in avondeten of eten überhaupt. Het enige wat er bij mij altijd wel in gaat, is sushi (het voedsel, niet de kat)! Dus op dat soort dagen eten Stephan en ik allebei wat anders (want Stef lust helaas geen vis en is ook al niet gek op rijst). Dus. Sushi; helemaal voor mij alleen!

Comments