Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

04

april

2014

Limonadetap | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Omdat Stephan en ik in Zwolle afgelopen zaterdag zijn thuis gekomen met ‘maar’ 2 broeken, hebben we het winkelen vandaag even ingehaald in Enschede. Hij heeft zoveel kleding gekocht dat hij volgens mij het aankomende jaar ook geen kledingwinkel meer binnen loopt. Die jongen heeft in zijn hele leven nog nooit zo’n volle garderobe gehad! Maar we hebben dus ook wat andere ‘boodschapjes’ gedaan… En hoe leuk (en handig) is dit! Een limonadetap, van HEMA! Hij is geschikt voor 3,8 liter limonade en omdat-ie maar 4 euro kostte, hebben we hem meegenomen en vanavond op ons balkonnetje meteen maar even uitgeprobeerd. Grappig ding. Als je op een zomerse middag op de fiets stapt, stop je gewoon die tank in de fietstas! Leuk toch?

Comments